Integritetspolicy

Denna integritetspolicy beskriver hur och i vilket syfte vi behandlar dina uppgifter.

1. Data:

Metbox använder endast informationen du ger oss vid aktiv handling, såsom användning av kontaktformulär eller köp av produkter i webbutiken.

Vi använder följande information:

  • Namn och adress
  • Telefonnummer
  • Fakturaadress
  • E-postadress

2. Säkerhet

Vi skyddar den information du ger oss med den mest avancerade teknologin, så att ingen har obehörig åtkomst till den. Om det behövs dela informationen med tredje part, kräver vi att företaget behandlar dina uppgifter lika säkert som vi gör och med det syfte det är avsett. Se även punkt 5.

3. Lagringstid och radering av data:

Vi lagrar personlig information så länge vi har en legitim grund för detta, kopplad till avtalet med dig och ditt företag, och kopplad till uppdragets art och omfattning. Uppgifter behandlas baserat på samtycke och sparas tills samtycke återkallas och kund/respondent/företag meddelar att data ska raderas.

4. Syfte – vad vi använder dina data till:

Vi använder de data du ger oss för att leverera uppdraget, överenskommet mellan dig och ditt företag. När du använder kontaktformuläret på vår webbplats: När du använder kontaktformuläret på våra hemsidor ber vi om följande information: Namn, e-postadress, företag (frivilligt), telefonnummer (frivilligt), och vad din förfrågan handlar om. Syftet med insamling och lagring av information är att kunna svara och ha en dialog kring din förfrågan. När du handlar i vår webbutik: Vi lagrar personuppgifter för att kunna ta emot betalningar från dig och leverera beställda produkter till angiven adress. Uppgifterna lagras med syfte att kunna erbjuda webbutikstjänster.

5. Se, ändra, radera data eller andra frågor?

Du kan skicka en förfrågan om att se, redigera, radera eller överföra dina personuppgifter. Du kan till exempel kontrollera om dina uppgifter är korrekta. Vill du veta vilken information du har godkänt att vi använder eller vill du begränsa användningen? Om du har frågor om integritetspolicyn, kontakta vår dataskyddsansvarige genom att skicka ett e-postmeddelande till post@metboxsverige.se.